Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine reklamnetablice.com. Zelena Fuzija d.o.o. si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani reklamnetablice.com kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja. 

Spletna trgovina

reklamnetablice.com je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje Zelena Fuzija d.o.o.

Cene

Vse cene v spletni trgovini reklamnetablice.com so navedene v EUR, vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in veljajo ob potrditvi naročila s strani reklamnetablice.com. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog.

Naročila

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri reklamnetablice.com. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja Zelena Fuzija d.o.o. (dostop osebno ali po telefonu). Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa - sklenitev pogodbe

Izbor artiklov - oddaja naročila

Uporabnik zbere artikle, ki si jih želi, v košarico ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko povezave "Zgodovina naročil" v stolpcu "Pomoč".

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena

V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost  izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.

Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili ter garancijskim listom.

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Vsa naročila opravljena do 14h bodo odpremljena še isti ali naslednji dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Dobavni rok začne teči ob 13.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo "V obdelavi". Dobavni rok je takoj iz zaloge (95% naročil) ali v izjemnih primerih po dogovoru. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave. Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov.

Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3.99 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah - lahko vam paket dostavijo tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo pred dostavo poklicali. Dostavljamo tudi z dostavno službo GLS (01 500 11 90 01 500 11 90). Možna je tudi dostava preko Pošte Slovenija, vendar ne odkupninskih pošiljk.

Možno je tudi plačilo preko bančne kartice (GLS), vendar vam v tem primeru dostavna služba zaračuna provizijo (1,5% vrednosti odkupnine).

Vračilo blaga

-Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

-Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

-Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

-O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail: info@reklamnetablice.com, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe.

-Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži.

-Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom.

-Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

-Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni nakupovalni center reklamnetablice.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. reklamnetablice.com ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina reklamnetablice.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

Zelena Fuzija d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa Zelena Fuzija d.o.o.. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani reklamnetablice.com. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Omogočite piškotke, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo. - Poglej podrobnosti